Saturday, 26 November 2011

Terasa : dia menangis



→Aku bicara keras,

→Dia menangis~terasa amat bersalah~maaf kan saya

→Aku berterusan menguji,

→Dia menangis~terasa kejam diri ini~maaf kan saya

→Aku kesakitan,

→Dia menangis~terasa bertuah diri ini~terima kasih

→Aku menyintai,

→Dia masih menangis~terasa!?~maaf andai saya bersalah kerana menyintai awak

14 comments:

pena_bicara said...

ada butang like tak?? ^^

bertuahnye siapa yang menangis tu
i hope that gurlz is me =)

I MISS U ALL THE TIME,DEAR.. said...

tq abg

pena_bicara said...

tq? abg wt ni tok akk ke? )=
dy dh wt pilihan ke?

I MISS U ALL THE TIME,DEAR.. said...

belum syg..

pena_bicara said...

what a relief.....

amira kasim said...

i know that person is not ME...

zauji fi jannah said...

dis is general entry.xdek kene mengene ngan yg idop or yg da mninggal.so just bace jep k

Zaujah Fi Jannah said...

ALLAH yang mengetahui apa yang akan di nikmati oleh hamba2Nya yang soleh..amin..harap anda mendapat yang terbaik amin...

nur said...

:)

Putra Iqbal Safuzan bin Jamil Irfan said...

btuah ek?

Putra Iqbal Safuzan bin Jamil Irfan said...

xde like button la.tp bley vote kat star tu

Putra Iqbal Safuzan bin Jamil Irfan said...

u r most wlcm

Putra Iqbal Safuzan bin Jamil Irfan said...

:-)

Putra Iqbal Safuzan bin Jamil Irfan said...

Amin Ya Rabb

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review