Tuesday, 22 November 2011

Memori arwah abg ir

vdo ni arwah abg wa buat utk proposed bakal wife dia.arwah ni cam wa gak r pemalu.nk ckap direct malu so arwah create r vdo ni bg kat akak tu.wlupun byk kali tgok wa ttap rase sebak,bile knangkan arwah dah xde ag.rindu gle ngan arwah.tp nilah hakikat nye,yg hdup pasti akan mati,jnji Allah pasti ditepati.al-fatihah buat arwah haji nur ariff putra irfan bin haji jamil irfan.

4 comments:

pena_bicara said...

assalamualaikum...
saya ada permintaan..
kalau betul awak sayangkan saya tolong lupakan kisah silam awak....
saya tahu maksud lagu ni pada awak
mulakan hidup baru please...
jangan biarkan diri awak terperangkap oleh perangkap yang awak cipta sendiri

I MISS U ALL THE TIME,DEAR.. said...

tapi...kisah silam itu...kenangan..yg tak hilang... selamanya..... kekal di minda , di hati , di sanubari.....

kisah silam..kita jadikan sbg motivasi utk diri melangkah ke hari-hari yg seterusnya...
pasti...boleh...insya'allah

miss kuru kuru said...

agree wif akak2 yag kat atas ni...

nur said...

semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman... Amin Ya Rabb

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review